Private Villa Wedding

 

Het is mogelijk om de huwelijksvoltrekking te laten doen in 1 van de vele privé villa's in Bali. Deze varieren van een 2 kamer villa tot een 9 kamer villa en zijn vaak erg luxe. Er zijn verschillende villas met o.a uitzicht op zee en de rijstterrassen.

Onze favorieten: Villa Surgawi en Villa Sheeba in het noorden van Bali. In het noorden ervaar je ook nog het echte Bali.

De villa's zijn ook te boeken exclusief huwelijksceremonie.
Voor meer informatie neem contact met ons op via de contactpagina.

 

 

Elke villa heeft zijn eigen charme.

Mocht je liever toekijken dan is dat mogelijk vanaf de veranda met een koud drankje of vanuit de locale warungs "onder de jongens". Of het nu vanaf het zonnebed, het prieel direkt aan zee, de veranda, de keuken of de slaapkamer is, de zonsondergang is niet te missen! Die is werkelijk op elke locatie te ervaren. En elke dag anders! Elke minuut is het uitzicht hier een nieuwe ervaring! Het licht, de zee...laten je van zonsopgang tot zonsondergang de hele dag genieten.

Traditionele huwelijkszegeningen, massages aan huis, trips over het hele eiland, surflessen, vissen met de locals of dolfijnen kijken (enkel in het noorden). Allemaal mogelijk op verzoek.

Wilt u hier uw huwelijk laten voltrekken dan zorgen wij voor de eventuele Balinese decoratie, bloemenmeisjes en bruidstaart, champagne, muziek en Balinese dans, diner buffet en alles wat uw dag nog meer tot een droom maakt.