Laat al uw dromen uitkomen
en ga trouwen op het
paradijselijke eiland Bali !!

Beach Wedding

Een huwelijksvoltrekking op het publieke strand wordt niet aangeraden door de aanwezigheid van de vele verkopers van o.a. horloges, massages e.d. Deze verkopers kunnen een smet werpen op de intimiteit van het huwelijk.

Het is wel mogelijk om een beach wedding te doen in 1 van de vele schitterende resorts in Bali met een privé strand, zoals Bali Hyatt Sanur, Nusa Dua beach resort, Ritz Carlton, Grand Hyatt Bali, Four Seasons, The Legian, Amankali en nog veel meer.

Als alternatief is het mogelijk om de ceremonie te houden in een sea-food restaurant in Jimbaran Bay. Fortuin Café is een zeezicht restaurant in Jimbaran, zij verzorgen de decoratie van de locatie en zorgen ervoor dat jullie niet lastig gevallen worden door verkopers op het strand.

De ceremonie zal worden gehouden rond 5 uur waarna jullie kunnen genieten van een sea food diner met de ondergaande zon en de Indische oceaan als achtergrond.Nieuws

Emvee Toerkoop Reisburo

In samenwerking met Emvee Toerkoop Reisburo is het mogelijk complete reizen aan te bieden inclusief vliegtickets en accomodatie. 

De vliegtickets en accomodatie worden dan verzorgd door Emvee Toerkoop Reisburo.
Emvee Tourkoop Reisburo
is aangesloten bij het SGR garantiefonds en aangesloten bij het ANVR 

Contactpersoon Emvee Toerkoop: Mariska van Vliet
Tel: 030-2851411

Het is natuurlijk mogelijk om zelf de reis te boeken bij het plaatselijke reisburo of een reisorganisatie. Wij passen dan de huwelijksvoltrekking aan op de reisplannen.

Trouwen in een Villa

Onze nieuwste optie;
laat uw huwelijk voltrekken in 1 van de mooiste Villas in Noord-Bali.
De mogelijkheden op de locaties zijn eindeloos.
Bezoek voor meer info de volgende website:
www.balivillasheeba.nl