Laat al uw dromen uitkomen
en ga trouwen op het
paradijselijke eiland Bali !!

Private Villa Wedding

Het is mogelijk om de huwelijksvoltrekking te laten doen in 1 van de vele privĂ© villa’s in Bali. Deze varieren van een 2 kamer villa tot een 9 kamer villa en zijn vaak erg luxe. Er zijn verschillende villas met o.a uitzicht op zee en de rijstterrassen.

Onze favorieten: Villa Surga Wi en Villa Sheeba in het noorden van Bali.

De villa’s zijn ook te boeken exclusief huwelijksceremonie.
Voor meer informatie neem contact met ons op via de contactpagina.

De villa’s zijn  zo ontworpen dat de Indian Ocean zichtbaar is vanuit het hele huis. Zelfs vanuit het bed!

Mocht je liever toekijken dan is dat mogelijk vanaf de veranda met een koud drankje of vanuit de locale warungs “onder de jongens”. Of het nu vanaf het zonnebed, het prieel direkt aan zee, de veranda, de keuken of de slaapkamer is, de zonsondergang is niet te missen! Die is werkelijk op elke locatie te ervaren. En elke dag anders! Elke minuut is het uitzicht hier een nieuwe ervaring! Het licht, de zee…laten je van zonsopgang tot zonsondergang, de hele 

Accomodatie:

De villa is uitermate geschikt voor stellen al dan niet op huwelijksreis of met max 2 kinderen. De huiskamer is hiertoe indien gewenst eenvoudig om te bouwen tot een prachtige 2e slaapkamer. Beide kamers zijn voorzien van klamboes, fan, dvd en airconditioning. Zij kijken uit over – behalve de oceaan – de grote tropische tuin, zwembad en lotusvijver. Beide kamers hebben een aansluitende eigen badkamer in de openlucht. Dus douchen of baden onder de sterren! Met wederom tropische planten om je heen. Mocht het regenen, dan is er een overdekte douche. Net als de wc… De huiskamer heeft als extra alle 65 zenders op de tv. Zelfs BVN de nederlandse satelliet. Dus dagelijks het weerbericht in nederland! Een heel bijzondere ervaring als je met 1 oog het journaal kijkt en met het andere oog het zwembad, de palmbomen, de oceaan…

De veranda is het “woon gedeelte” met banken, kussens en luie stoelen, 1 van de vele plekken om heerlijk te relaxen. De keuken is voorzien van een grote kokosnoot-eettafel voor 8 personen. De keuken is van alle westerse gemakken voorzien. Maar de keuken zult u weinig zien met 6 man/vrouw personeel die alles voor u klaar maken waar u behoefte aan heeft. Er is een (internationale) menu kaart en mijn kok kan koken wat u haar vraagt! Indien ze het niet kan wil ze het heel graag van u leren!

Personeel:
1 manager, 1 chauffeur, 1 beveiliging (snachts), 1 kok, 1 tuin/zwembad man, 2 huishoudsters.

Traditionele huwelijkszegeningen, massages aan huis, trips over het eiland, surflessen, vissen met de locale vissers. De manager kan alles op verzoek regelen.

Wilt u hier uw huwelijk laten voltrekken , dan kunnen wij zorgen voor eventuele Balinese decoratie, Bloemenmeisjes bruidstaart, champagne, Balinese muziek en dansen, diner buffet en alles wat jullie verder nog wensen is allemaal mogelijk.

 

Het paradijs! 

Het enige probleem is om weer “naar huis te gaan”. Net zoals iedereen het tot nu toe heeft ervaren!

Nieuws

Emvee Toerkoop Reisburo

In samenwerking met Emvee Toerkoop Reisburo is het mogelijk complete reizen aan te bieden inclusief vliegtickets en accomodatie. 

De vliegtickets en accomodatie worden dan verzorgd door Emvee Toerkoop Reisburo.
Emvee Tourkoop Reisburo
is aangesloten bij het SGR garantiefonds en aangesloten bij het ANVR 

Contactpersoon Emvee Toerkoop: Mariska van Vliet
Tel: 030-2851411

Het is natuurlijk mogelijk om zelf de reis te boeken bij het plaatselijke reisburo of een reisorganisatie. Wij passen dan de huwelijksvoltrekking aan op de reisplannen.

Trouwen in een Villa

Onze nieuwste optie;
laat uw huwelijk voltrekken in 1 van de mooiste Villas in Noord-Bali.
De mogelijkheden op de locaties zijn eindeloos.
Bezoek voor meer info de volgende website:
www.balivillasheeba.nl