Laat al uw dromen uitkomen
en ga trouwen op het
paradijselijke eiland Bali !!

Ceremonies

Religieus Ceremonie

Een religieus ceremonie moet gehouden worden voor het burgerlijk ceremonie. Hierdoor is deze ceremonie voornamelijk voor diegene die al getrouwd maar de huwelijksbelofte willen vernieuwen. Deze ceremonie wordt voornamelijk gedaan door paren die hun huwelijksjubileum vieren op Bali. Het is belangrijk om te weten dat het in IndonesiĆ« verplicht is om volgens 1 van de volgende godsdiensten getrouwd te zijn; Katholiek, Protestant, Hindu, Boeddhist, Moslim. De ceremonie zal worden gehouden door een afgevaardigde van het eigen geloof. Indien men niet gelovig is , zal het mogelijk zijn om een religieus ceremonie te laten voltrekken volgens het Protestantse geloof. 


Balinese zegening 

Het is niet mogelijk om voor mensen die niet behoren bij het Balineese Hindu geloof officieel te trouwen in Balineese Hindu stijl. Het is echter wel mogelijk om een Balineese zegening mee te maken. Het is een ceremonie waarin de priester zal bidden voor dingen als veiligheid, gezondheid en geluk. Deze ceremonie zal worden uitgevoerd door de priester en zijn assistent, die jullie zullen begeleiden tijdens de gehele ceremonie. De zegening zal ongeveer 25 minuten duren en het wordt aanbevolen gekleed te zijn in de traditionele Balinese kleding. Deze zegening is mogelijk voor getrouwde en ongetrouwde paren. De complete omschrijving van deze bijzondere ervaring is op verzoek verkrijgbaar. 


Burgelijke ceremonie 

Deze mogelijkheid kan een keus zijn voor koppels die al religieus getrouwd zijn in eigen land. Er zal dan gevraagd worden om een verklaring van de eigen kerk waaruit blijkt dat men al religieus getrouwd is. Het is op Bali verplicht om eerst religieus getrouwd te zijn voordat met een burgelijke ceremonie kan doen. Deze ceremonie wordt voornamelijk gedaan door paren die in Nederland en ook op Bali een huwelijksceremonie willen ervaren.

Nieuws

Emvee Toerkoop Reisburo

In samenwerking met Emvee Toerkoop Reisburo is het mogelijk complete reizen aan te bieden inclusief vliegtickets en accomodatie. 

De vliegtickets en accomodatie worden dan verzorgd door Emvee Toerkoop Reisburo.
Emvee Tourkoop Reisburo
is aangesloten bij het SGR garantiefonds en aangesloten bij het ANVR 

Contactpersoon Emvee Toerkoop: Mariska van Vliet
Tel: 030-2851411

Het is natuurlijk mogelijk om zelf de reis te boeken bij het plaatselijke reisburo of een reisorganisatie. Wij passen dan de huwelijksvoltrekking aan op de reisplannen.

Trouwen in een Villa

Onze nieuwste optie;
laat uw huwelijk voltrekken in 1 van de mooiste Villas in Noord-Bali.
De mogelijkheden op de locaties zijn eindeloos.
Bezoek voor meer info de volgende website:
www.balivillasheeba.nl