Laat al uw dromen uitkomen
en ga trouwen op het
paradijselijke eiland Bali !!

Volledig Legaal Huwelijk (Religieus & Burgelijk)

Dit huwelijk bestaat uit 2 ceremonies; als eerste wordt er een religieus ceremonie gehouden gevolgd door een burgerlijk ceremonie. Het is in Indonesie verplicht om eerst een religieuse ceremonie te krijgen voordat men de officiele burgelijke huwerlijksceremonie kan ondergaan. Indien men niet gelovig is, is het nog steeds mogelijk om legaal te trouwen op Bali. Jullie ontvangen dan een religieuse basisceremonie waarbij geen documenten vereist zijn van een kerk. 

De religieus ceremonie zal worden gehouden door een afgevaardigde van het geloof van het koppel. Een priester voor Katholiek, een geestelijke voor Protestant, een priester voor Hindu en Boeddhist, een penghulu voor Moslim.

Voor aanvang van het huwelijk is men verplicht om het CNI (certificate of no impediment / ondertrouw) te regelen bij het consulaat of bij de ambassade in Indonesië. Puri Wedding Holland zal er voor zorgen dat het CNI geregeld bij het consulaat op Bali voor aanvang van de ceremonie. Hiervoor zijn een aantal documenten vereist, welke standaard verkrijgbaar zijn bij het gemeente / stadshuis van jullie woonplaats. Neem contact met ons op voor het complete overzicht van de benodigde documenten. Uiteraard zullen wij jullie ook assisteren bij het regelen van de benodigde documenten, indien er zich onduidelijkheden voordoen. 

Het CNI en de legalisatie procedure voor de Nederlandse wet zal verder ook volledig door ons geregeld worden en jullie hoeven niet persoonlijk naar het consulaat en/of ambassade. 

Na afloop van beide ceremonies zal men 2 certificaten uitgereikt krijgen, te weten van de kerk en van de burgelijke staat. 

Wij vinden het altijd van groot belang dat er in het volste vertrouwen met elkaar wordt samengewerkt om zodoende de voor jullie “ perfecte dag “ te realiseren. Dankzij onze zeer ruime ervaring met het verzorgen van huwelijken op Bali, onze vele contacten en onze eigen ervaringen op Bali zijn wij er dan ook voor 200% van overtuigd dat wij de voor jullie “perfecte dag “ kunnen verzorgen.
Nieuws

Emvee Toerkoop Reisburo

In samenwerking met Emvee Toerkoop Reisburo is het mogelijk complete reizen aan te bieden inclusief vliegtickets en accomodatie. 

De vliegtickets en accomodatie worden dan verzorgd door Emvee Toerkoop Reisburo.
Emvee Tourkoop Reisburo
is aangesloten bij het SGR garantiefonds en aangesloten bij het ANVR 

Contactpersoon Emvee Toerkoop: Mariska van Vliet
Tel: 030-2851411

Het is natuurlijk mogelijk om zelf de reis te boeken bij het plaatselijke reisburo of een reisorganisatie. Wij passen dan de huwelijksvoltrekking aan op de reisplannen.

Trouwen in een Villa

Onze nieuwste optie;
laat uw huwelijk voltrekken in 1 van de mooiste Villas in Noord-Bali.
De mogelijkheden op de locaties zijn eindeloos.
Bezoek voor meer info de volgende website:
www.balivillasheeba.nl