Opties

 

Bruidstaarten

Wij verzorgen diverse soorten huwelijkstaarten, van een basistaart tot taarten met 3 tot 4 verdiepingen.
Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft de smaak, chocola, banaan, vanille en nog veel meer.
Laat ons weten hoe jullie perfecte huwelijkstaart eruit moet zien en wij zorgen ervoor.

 

Wijn en champagne

Een brede selectie van diverse wijnen en Champagne uit o.a Australië, Nieuw Zeeland, Portugal, Frankrijk zijn verkrijgbaar.

 

Haar en make-up

Onze professionele stylist kan uw haar en make up verzorgen in de privacy van jullie eigen hotelkamer of villa. Een manicure, pedicure, mini facial of massage behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard niet alleen voor de bruid maar indien gewenst ook voor de moeders, bruidsmeisjes, getuigen etc. Verschillende stijlen zijn mogelijk, van Balinees tot Westers, van Natuurlijk tot artiest make-up.

 

Entertainment

Wij kunnen u assisteren met het regelen van traditionale Balinese muziek en dans (o.a Gamelan, Joged, Legong of Ballet) westerse stijl (o.a Jazz, Rock and Roll) zijn ook mogelijk. Het is tevens ook mogelijk om begeleid te worden door een violist wanneer de bruid naar het altaar loopt of tijdens een cocktailreceptie.

 

Video reportage

Onze professionele filmer heeft meer dan 15 jaar ervaring in het filmen van huwelijken. Hij kan een filmreportage verzorgen van de gehele dag, de ceremonie of receptie. De film kan verkregen worden in o.a VHS, VCD of Digital cassette.
Er zal gefilmd worden voor een periode van 2 uur en daarvan zal 45-60 minuten worden gebruikt voor een unieke reportage

 

Foto reportage

Onze proffesionele fotograaf heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring met het verzorgen van bruidsreportages.
Wij verzorgen fotos vooraf, tijdens en na de cermeonie en indien gewenst kan er een extra reportage worden verzorgd voor eventuele diner of receptie fotos.
Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste digitale cameras en de fotos worden gepresenteerd in een speciaal ontworpen fotoalbum.
Verder worden alle fotos aangeleverd op cd-rom zodat er altijd de mogelijkheid bestaat om extra fotos te laten afdrukken.

 

Bloemen

Een ruime selectie van tropische bloemen voor bruidsboeketten en corsages zijn beschikbaar in vele kleuren. Fragipanies, Orchide, Rozen en nog veel meer.
Wij kunnen u ook assisteren met het versieren van uw kamer, villa, huwelijkslocatie of receptie.
Indien gewenst is het mogelijk om een bruidsboeket ter plaatse uit te kiezen.