Over Ons

Trouwen op Bali " De mooiste dag van ons leven" Dit komt onder andere door schitterende locaties en de vriendelijke mensen die er zijn op dit paradijselijke eiland. Bali is het eiland voor alle nationaliteiten om hun belofte aan elkaar uit te wisselen en PuriWeddingHolland zorgt ervoor dat al u dromen uitkomen en dat uw huwelijk een dag wordt om nooit meer te vergeten.

Onze diensten bestaan uit het regelen van o.a. een volledig legale ceremonie, alleen religieuze of burgerlijke ceremonie en Balinese zegening. Verdere hulp bij het regelen van o.a een fotograaf, video opname, boeket, make up, een kapper en Balinese kleding is uiteraard ook verkrijgbaar. We kunnen er ook voor zorgen dat naar u trouwlocatie wordt begeleidt door bloemenmeisjes en dat u bij aankomst wordt ontvangen door de traditionele Gamelan muziekanten die deze fantastische gebeurtenis een extra Balinese tint geven. 

PuriWeddingHolland regelt en verzorgt het CNI ( ondertrouw ) bij het consulaat op Bali zonder dat jullie hierbij persoonlijk aanwezig hoeven te zijn. Mede door deze service zal het niet nodig zijn om persoonlijk naar het consulaat te gaan en minimaal 10 dagen voor de huwelijksceremonie aanwezig te zijn op Bali. U kunt volledig genieten van uw huwelijksreis terwij wij alle benodigde documenten voor u regelen. 

Van belang is dat wij de juiste documenten ontvangen van de bruid en bruidegom welke benodigd zijn voor de aanvraag van het CNI en het legaliseren van het huwelijk. Uiteraard zullen wij zorgen voor een volledige overzicht van de benodigde documenten en jullie hier eventueel mee helpen. 

Wij zijn er trots op dat wij u de best mogelijke service kunnen bieden om er voor te zorgen dat uw huwelijk een dag wordt om nooit meer te vergeten. 

Voor vragen en/of informatie kunt u ons contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!